calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali

DRAMA U ZENICI Policajac udario pješaka (18) i pobjegao sa lica mjesta

Objavio: RHT
11/01/2024 9:20 PM

Prava drama odvijala se danas na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici, gdje je došlo do saobraćajne nesreće koju je skrivio policijski službenik, a potom pobjegao sa lica mjesta.

Foto: Facebook

Prema riječima Aldine Alić, šef Odsjeka za odnose s javnošću, analitiku i planiranje Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), do nezgode je došlo u 14 sati.

– Saobraćajna nezgoda dogodila se u ulici Branilaca Bosne u Zenici. U nezgodi su učestvovali policijski službenik, koji je upravljao sa privatnim putničkim motornim vozilom Passat, i pješak inicijala A.Š. (rođen 2005. godine) koji je zadobio lakše tjelesne povrede. Istragom koja se provodi utvrđuju se sve okolnosti pod kojim je došlo do ove saobraćajne nezgode kao i eventualna odgovornost policijskog službenika – kaže Alić.

Kako nezvanično saznaje “Avaz”, policijski službenik se nakon ove nesreće udaljio sa lica mjesta zbog čega je došlo do potjere za njim.

Na kraju, policijski službenik je stavljen pod kontrolu. Kako saznajemo, policijski službenik koji je skrivio nesreću, iako iz policije nisu saopćili njegov identitet, je D.T. iz Zenice.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS