calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Volite li vi doručak u krevetu? IDU SULTANOVI SPECIJALITETI I KUĆNE ČAROLIJE (VIDEO) Osumnjičeni za dječiju pornografiju doveden u Tužilaštvo: Već optuživan za sek**alno uznemiravanje studentica UDRUŽILE SE BIVŠE DJEVOJKE OD ŠA! “Neka reper u pokušaju potraži stručnu pomoć” GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak” STANISLAV MORA NA OPERACIJU! Nakon ovog udarca ništa više neće biti isto! “NAŠA LJUBAV SE RODILA U KOMBIJU!” Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, otkrila čime ju je OČARAO (VIDEO) Zašto je Hrvatsko državno odvjetništvo odustalo od progona Luke Modrića zbog lažnog svjedočenja!? NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati

EKSKLUZIVNO “Ša je matori pedofil, Car je seljački đilkoš, a Dejan je konj” Saška Karan prekinula emisiju zbog pitanja voditeljki: “Ovo je bilo jako bezobrazno!” (VIDEO)

Objavio: RHT
11/01/2024 8:40 PM

Naše voditeljke, novinarke i autorke emisije u novom luksuznom formatu “SHOWBLIZ” Miljana i Nevena Arsić ekskluzivno su ugostile na Hype televiziji pjevačicu, bivšu rijaliti učesnicu i glumicu Sašku Karan.

Foto:Hype tv/Redtvprintscreen

Nova verzija luksuzne emisije sa skandaloznim gostima i šokantnim temama dobila je novo, ekskluzivno ruho

Bliznakinje su sa Saškom govorile o svim detaljima njenog medijskog pojavljivanja, kako ranije tokom njene karijere, tako i tokom učešća u rijaliti formatima.

Foto: Hypetv

Što se tiče rijalitija, Saška pamti nasrtaj Gagija Đoganija, kada je sjekirom atakovao na nju:

“Ja njemu ne zamjeram sada to, oprostila sam mu, samo nije morao tako da reaguje. U tom trenutku sam se baš uplašila, to nije bilo nimalo naivno, ali nije on loš čovjek”, rekla je Saška.

Kada je u pitanju aktuelni rijaliti formata, Karan je bez dlake na jeziku isprozivala Filipa Cara, kojeg je nazvala seljačkim đilkošem, potom Dejana Dragojevića, uz konstataciju da je on ipak običan konj, dok je za Nenada Aleksića Ša izjavila da je matori p*dofil.

Foto: Hypetv

Osim njih, Saška nije štedjela riječi ni za porodicu Kulić, a onda i šokirala izjavom da njoj liči da je navodno Nenad Macanović Bebica, sada bivši momak Miljane Kulić, navodno s*ks rob Marije Kulić:

“Ne znam, meni je to tako izgledalo. Meni to tako djeluje… – rekla je Saška.

Naše bliznakinje su se dotakle i estrade, pa je Saška otkrila i da mnogi estradni umjetnici treba da joj budu zahvalni jer ćuti:

“Ja sam bila i zabranjena na televiziji zbog ljubomore i pakosti, bila je tu velika sabotaža”, rekla je Saška Karan.

Šokantnu emisiju “SHOWBLIZ” sa Saškom Karan pogledajte u videu ispod teksta:


UKOLIKO ŽELITE PROČITATI JOŠ EKSKLUZIVNIH VIJESTI IZ EMISIJA “SHOWBLIZ“, KLIKNITE NA LINK OVDJE
.

SHOWBLIZgledajte svake subote u 18 časova na televiziji Hype, dok u isto vrijeme na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentarisanje našeg gosta i tema tokom emisije. Ukoliko, ipak, propustite “SHOWBLIZ” subotom u 18 časova reprizni termini Vas očekuju već u ponedjeljak u 13 časova i u četvrtak u 22 časa.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS