calendar

Utorak 9. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAJAČIĆ NAPRAVIO NEVIĐEN HAOS: Uroš i Jovana na ivici fizičkog obračuna! Bejl već 24 godine ljubi lijepu Srpkinju Sandru: Zbog nje ne razgovara s mamom i sestrom Direktor “BH radija 1” dobio prijetnje zbog puštanja pjesme Nazifa Gljive BRAČNA RIJALITI PREVARA: “Sve je DOGOVOR zarad opstanka u rijalitiju!” Nevena Kalaver progovorila (VIDEO) NESTALA MILJANA KULIĆ! Nakon diskvalifikacije gubi joj se svaki trag! Da li će svijet zbog električnih vozila do 2030. ostati bez struje: Očekuje se rast potrošnje od 630 odsto! Završen svjetski izbor za Miss umjetne inteligencije: Pobjednica Marokanka GRMI! NEMA VIŠKA, BLISTA U TRUNOĆI! Vježbanje i treninzi su se isplatili Od danas redukcije vode u Banjaluci JELENA MARINKOVIĆ STRAHUJE “POKUPILA”POLNU BOLEST:Nakon intimnog odnosa sa Rajačićem pala u očaj, krišom tražila lijekove! SKANDALČINA MIONE JOVANOVIĆ! Šta će biti kad Ša i Stanislav saznaju ovo? OD SKROMNE KUĆE NA SELU DO RASKOŠA NA NAJSKUPLJOJ LOKACIJI! Ovdje se Baka Prase uvijek vraća, ovdje se rodio! (FOTO) OPERATIVNA AKCIJA „ŠLJIVICE“! SIPA hapsi u sedam bh. gradova – jedan osumnjičeni u bjekstvu “Rekao sam im šta sam rekao!” Novak birao riječi 10 sekundi, pa brutalno odgovorio hejterima! “IZ RIJALITIJA ĆE IZAĆI KAO NAJVEĆI GUBITNIK” Ostao bez honorara, a život mu se potpuno preokrenuo! PRVO HIT, PA ONDA KREVET! Indi sve iznenadila izjavom! Ovako je uslovila Zorana Marjanovića! SPOMENULA I VJENČANJE!

NAGAĐALO DA JOJ PRAVI DRUŠTVO NA ZALTIBORU: Evo gdje su snimljeni Aleks Nikolić i Janjuš!

Objavio: RHT
11/01/2024 6:00 PM

Iako je Marko Janjušević Janjuš aktuelni učesnik “Elite”, nakon što je njegov brat Mihajlo izvršio samoubistvo, on se nije vraćao u rijaliti.

Mnogo se špekulisalo o tome gdje se Janjuš sada nalazi, a navodilo se da je u Beču ili na Zlatiboru, na planini gdje se danas nalazi trudna Aleksandra Nikolić.

Međutim, kako “Telegraf” prenosi, Janjuš je snimljen sa kćerkom u Beogradu, u jednom tržnom centru.

Po njihovim navodima, bivši košarkaš je sjedio ispred jednog restorana, vidno utučen.

BONUS VIDEO:

Hypetv/SD/Telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS