calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav

Postaje baka u 37. godini: Na TikToku je obasuli mnogobrojnim uvredama

Objavio: RHT
10/01/2024 12:00 PM

Ona je zatrudnjela s 15 godina, nakon što joj majka nije pristala kupiti kontracepcijske pilule

Foto: Printscreen/Tiktok

Tridesetsedmogodišnja TikTok zvijezda Misti Daun Hajt (Misty Dawn Hight) kaže da bi u aprilu trebala dočekati svoje prvo unuče – ali neki hejteri odbijaju to zbog njenog nevjerovatno mladolikog izgleda. Misti je na TikToku podijelila vijest u videu koji je brzo postao viralan, prikupivši 1,3 miliona pregleda, piše NY Post.

– Stalno me pitate kako ću postati baka. Moja 20-godišnja kćerka Rileigh sprema se dočekati svoje prvo dijete u aprilu – rekla je u videu.

– Zatrudnjela sam s njom s 15 godina – objasnila je Misti, rekavši da je s kćerinim ocem počela izlaziti s 12 godina.

– Zapravo sam čuvala novac za ručak cijelu sedmicu kako bih kupila test za trudnoću – nastavila je, rekavši da je njena mama odbila njen zahtjev da pije kontracepcijske pilule.

Bebu Rajlija rodila je u junu 2003., sedam mjeseci nakon svog 16. rođendana. Rileigh, koja sada ima 20 godina, zatrudnjela je sredinom prošle godine i uskoro bi trebala dočekati svoje prvo dijete. U međuvremenu, u svom viralnom snimku tiktokerica je otkrila da su se ona i Rileighin otac vjenčali nakon što je ona postala majka, ali razveli su se nekoliko godina kasnije. Sada je Misti u sretnom braku s drugim muškarcem i ima tri mlađe kćerke od 16, 13 i 11 godina.

Njeni pratioci su ostali šokirani njenim izgledom koji nije toliko u skladu s godinama, rekavši da bi ona sigurno bila jedna od najmlađih baka na svijetu.

“Izgledaš kao da imaš možda 22 godine! Moramo znati vašu rutinu njege kože!”, napisala je jedna korisnica. Ali neki skeptici i dalje nisu htjeli povjerovati u priču. “Nema šanse da imaš više od 22 godine”, izjavio je jedan.

U međuvremenu, mrzitelji su se obrušili na Misti i njenu kćerku jer su tako mlade zatrudnjele.

“Ovo nije nešto čime se treba ponositi”, bjesnila je jedna, dok ju je druga optužila da “promiče maloljetničku trudnoću”. Mama četvero djece može se pohvaliti s više od 450.000 pratilaca na TikToku i često dijeli videozapise o biblijskim stihovima i svojoj rutini vježbanja, piše Večernji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS