calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša

Goca Tržan progovorila o velikoj porodičnoj tragediji: “UMRLA JE, A JA SAM MORALA DA PJEVAM!”

Objavio: RHT
09/01/2024 7:40 PM

Goca Tržan poznata je po tome da bez dlake na jeziku govori o svom privatnom životu, što je slučaj i ovoga puta.

Naime, Goca je bila gost u jednoj emisiji i tom prilikom je progovorila o detaljima o kojima do sada nije nije pričala, a tiču se smrti bliskog člana porodica.

– Nikada neću zaboraviti kada mi je baka Cveta preminula, koju sam voljela najviše na svijetu, mi smo je sahranili, ja sam uveče otišla da pjevam – rekla je pjevačica.

Takođe, ona je istakla da je brak sa Ivanom Marinkovićem prati cijeli život, ali da ne zna iz kog razloga.

– Mene ne prati sjenka prvog braka. To neko drugi želi da iskoristi. To je bilo prije 13 godina, ja sam tri puta duže u braku i u vezi sa svojim sadašnjim suprugom, nešto što sam bila ukupno u vezi i braku sa svojim prvim mužem – rekla j u emisiji na Blic televiziji.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS