calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stan u kojem je ubijena Ksenija Pajčin više nije prazan! Komšija otkrio detalje: “Bile su priče neke, duhovi i to pa su ljudi bježali” SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCJENAMA ispričala prijateljima u povjerenju? Vječiti neženja Leonardo Dikaprio prekršio vlastito pravilo? Tamara zaradila MILIONE od NAGIH FOTOGAFIJA?! Mama mi je VELIKA PODRŠKA!” (VIDEO) Ususret 30. Sarajevo Film Festivalu: Podignuto najveće filmsko platno u regiji ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI! Odlučila da promijeni izgled (FOTO) Iskopani krstovi u Prnjavoru i dalje misterija: Bili umotani u kese i okrenuti ka istoku SKANDALČINA – Janjuš uhvaćen s Enom: Procurio PRIVATNI SNIMAK TIPOVANJE djevojaka iz RIJALITIJA? Detalji POROĐAJA Katarine Živković! Svi se pitaju ko je njen PARTNER? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama! MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE

MUŠKARCIMA PALE VILICE: ANA KORAĆ SE SKINULA GOLA!

Objavio: RHT
01/12/2021 7:00 PM

Ana Korać pozirala je gola ispred velikog prozora, a pratioci su primetili jedan jako bitan detalj.

https://www.instagram.com/p/CW8PpJooj_E/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ana Korać je poznata po tome što kači golišave slike na svom Instagram nalogu, a sada je šokirala fanove novom slikom.

Starleta se skinula u čipkane gaćice, a bujne grudi je pokrila rukom.

Ani ovo nije prvi put da kači provokativne slike, jer kako ona kaže ponosi se telom barbike. Starletu krase bujne grudi a poznata je po svom uskom struku za koji je morala da vadi rebra kako bi ga dovela do linije savršenstva.

https://www.instagram.com/p/CVsznT7oaz_/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ana se proslavila ušešćem u Zadruzi a sada tvrdi da ne želi da se vrati u isti, jer napolju baš lepo živi, što se i da videti. Starleta svoje slobodno vreme provodi u Turskoj i u Dubaiju gde se baškari sa svojim novom momkom, kog ne želi da otkriva javnosti.

IZVOR: REPUBLIKA.RS/hypebih.ba

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS