calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera!

Svog sina ne komentariše, a druge ne vadi iz usta! OSMAN KARIĆ ne ostavlja Ša na miru!

Objavio: RHT
05/01/2024 6:20 PM

Osman Karić veliki je fan rijalitija, a komentari sa njegove strane nikada ne izostaju. Iako je njegov sin Stefan na sudu zbog navodnog prebijanja Nataše Šavije, on ne mari, ali zato tuđu djecu ne vadi iz usta.

– Ša je ok čovjek ne mogu reći momak zbog godina koje ima, ali itekako psihički nestabilan kada su ljubavne kombinacije u pitanju. Miona ne osjeća ništa prema Ša, hladna je i bezbojna, ali će se voziti kroz rijaliti sve dok Ša toliko ne odlijepi i napusti imanje. Mioni je Ša karta kroz rijaliti, dok se Ša bolesno zaljubio kao i u svim prethodnim vezama koje smo mogli da vidimo, počevši od Tare, koja je bila njegov okidač, što se tiče tog nekog lošeg psihičkog stanja – poručio je Osman.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS