calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji

Čisti stanove u toplesu: Klijenti gledaju i uživaju (VIDEO)

Objavio: RHT
04/01/2024 9:40 PM

Amber je vlasnica kompanije za čišćenje, i dok je mnogi pitaju koja je svrha njenog posla, ona kaže da se ne razlikuje od normalne čistačice

Foto: Instagram

Jedina razlika je ta što je ona sanitarni radnik koji svoj posao obavlja u toplesu.

Jednog je dana zaradila gotovo 900 eura za četiri sata čišćenja.

Ona radi kao čistačica u toplesu i redovno dijeli novosti i objašnjava koji je smisao njenog posla na društvenim mrežama – prenose “24sata”. 

“Koja je poenta rada u toplesu? Ne razumijem” pitali su je na društvenim mrežama.

Amber je odgovorila kako njena ponuda ne odgovara svakom klijentu, ali nekima od njih da.

“Dakle, jedan od klijenata zapravo mi je rekao da koštam isto kao obična čistačica. Za neke, da im sobarica u toplesu čisti kuću je novost, a pojedini samo žele da im se kuća očisti uz dobar pogled” kaže Amber.

Dodala je kako je to gotovo kao da odete u klub i ne dobijete nikakav ples već samo sjedite tamo i gledate djevojku.

“Uzmi svoj novac djevojko”, “Ako se ikad obogatim, nabaviću sebi jednu takvu”, “Da, naplaćuje manje od kućnih pomoćnica u mom kraju”, “Bravo! Puno sreće”, bili su neki od komentara.

Ima tu još komentara:

“Skrivam se od svoje čistačice kad dođe jer se osjećam loše gledajući je kako ne radi ništa. Ne mogu zamisliti da gledam nešto drugo”, priznaju neki na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS