calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO)

NAKON PODSMIJEHA NA MREŽAMA ZBOG STAJLINGA OGLASIO SE BOBAN ZDRAVKOVIĆ: Napadi na mene su ORKESTRIRANI, nekima ozbiljno smetam!

Objavio: RHT
03/01/2024 3:40 PM

Boban Zdravković, jedna od popularnih zvijezda narodne muzike, posljednjih je dana izložen podsmijehu  zbog odjeće koju je nosio na koncertu u novogodišnjoj noći na Trgu kralja Milana u Nišu.

U medijima, ali i na društvenim mrežama se komentariše da je obukao trenerke i srebrne kaubojke i slično, ali istina je drugačija. Boban Zdravković je, inače, u Nišu poznat kao skroman čovjek iza koga nema skandala za nevjerovatne 42 godine karijere.

On priča da je zgrožen svim napisima koji ga izvrgavaju ruglu.

–  Ja sam potpuno zgrožen svim tim komentarima i smatram da je to orkestriran napad, da je vjerovatno naručen jer sam nekima na sceni ozbiljno počeo da smetam, a što pokazuje naklonost publike. To što mene vrijeđaju, oni vrijeđaju i dio niške publike koja mene voli i koja je te noći bila na trgu. Mislim, ja sam dugo na estradi kada mnogi od tih što komentarišu i nisu bili rođeni, ne pogađa me sve to toliko, ali nije u redu. Stvarno nije u redu. Sve mi se čini da je ovo naručen napad zato što na mojim koncertima ima sve više ljudi – priča pjevač.

On demantuje te napise da se u trenerkama pojavio pred oko 10.000 ljudi na trgu Kralja Milana.

– Svako ima pravo da se oblači kako hoće pa i ja. To što sam ja imao na sebi te večeri je specijalizovana odjeća i obuća za nastupe, upravo za takve prilIke kao što je Nova godina. I o kakvim trenerkama je riječ? To su pantalone namjenjene estradnim momentima. Pa kakav bi to pjevač bio da se u trenerkama pojavim na koncertu. Moja publika poštuje mene i ja poštujem nju tako da o nekoj vrsti nepoštovanja prema publici, nema ni govora – rekao je Boban Zdravković.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS