calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

NE ZAUSTAVLJA SE! Aleksandrin BIVŠI DEČKO nastavlja sa totalnim RASKRINKAVANJEM, objavio snimak pjevačice IZ KREVETA!

Objavio: RHT
03/01/2024 2:20 PM

Sinoć je kao bomba odjeknula vest o pomirenju Aleksandre Mladenović sa njenim bivšim dečkom Stefanom Č. zbog kog je nedavno u kasnim večernjim satima kontaktirala policiju kako bi ga prijavila zbog uznemiravanja, prijetnji i straha za svoju i njegovu bezbjednost.

Da Stefan ne može da nastavi dalje bez Aleksandre, u prilog tome govori i to da on sve vrijeme na Instagramu objavljuje dokaze da je bio sa Mladenovićevom 16. decembra u Istanbulu, što su i fanovi primijetili, te su započeli sa raskrinkavanjem na društvenim mrežama.

On je i pored svih ovih dokaza u vidu fotografija sa Aleksandrom, gdje se po svemu sudeći datumi poklapaju, objavio i prepisku sa pjevačicom, ali to nije sve!

Naime, sada je objavio njihov zajednički video snimak, tj. dok je ona spavala, on je nju snimao i pokazao je kako je mazi po usnama.

 Nismo se pomirili! Nemam više komentara na njegove izjave– rekla je pjevačica.

Međutim, Stefan je nastavio sa objavama ova koju je podijelio danas, šokirao je sve koji su Aleksandri povjerovali da do pomirenja nije došlo.

On je objavio njihov snimak iz kreveta na kojem pjevačica spava dok je on nježno mazi i uz video je dodao samo stiker crvenog srca.

BONUS VIDEO:

Hypetv/ Telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS