calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

Maja Marinković doživjela napad histerije: “NAPRAVIO MI JE HAOS, ŠTA DA RADIM SAD!?”

Objavio: RHT
31/12/2023 11:30 AM

Učesnicima “Elite” puštali su novogodišnje čestitke porodica, te je tako i za Maju Marinković stigla čestitka od njenog oca Radomira Marinković Takija.

Foto: Printscreen Youtube

On je svima čestitao Novu godinu, a Maja je pokazala koliko ga voli i nije skidala osmijeh sa lica.

– Jako sam nervozna jer nisam vidjela Lea, hoću da znam šta je sa njim. Hvala tati, on zna da ga ja volim najviše na svijetu ali ne znam kako će se situacija odvijati jer ne znam šta mi je sa psom. Odakle ideja da se meni šalje čestitka bez Lea, ništa me ne zanima. Oni me vrlo dobro znaju – rekla je Maja.

Foto: Printscreen Youtube

Maja je histerisala po “Beloj kući” jer nije vidjela svog psa, a Slađa je svo vrijeme pokušavala da je smiri.

– Ne mogu da razmišljam pozitivno, da li je on svjestan mog stanja, da li je on normalan čovjek. Napravio mi je haos, kako nema ni malo razmišljanja, nije mi dobro, šta da radim ja sad. Da li vidiš šta si mi uradio. Šta da radim ja sad? – urlala je Maja.

Podsjetimo, Maja Marinković je u novogodišnjem intervjuu otkrila koliko je platila silikonsku zadnjicu (5.000 eura) na koju je ponosna, ali i to da planira ponovo otići pod nož.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS