calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

EKSKLUZIVNO Snežana Babić Sneki: “Narod me voli, to je moje najveće priznanje!”

Objavio: RHT
30/12/2023 1:00 PM

Gošća ovonedjeljnog prazničnog izdanja emisije “Chit Chat sa Nemanjom” je popularna pjevačica Snežana Babić Sneki koja je otvorila dušu autoru i voditelju Nemanji Kovačeviću priznala da joj je ovo jedan od emotivnijih intervjua u karijeri, koja je duga preko 30 godina.

FOTO: Hypetv

Kako i sama kaže, najveće priznanje joj je to što je narod voli i što svoju karijeru nije gradila na skandalima i tračevima, već svojim raskošnim glasom. Mnogi ne znaju da je Snežana završila muzičku školu, da svira harmoniku i da se u slobodno vrijeme bavi slikanjem za svoju dušu.

“Moje najveće priznanje je to što me narod voli, i ja trajem zahvaljujući toj uzajamnoj ljubavi koju imam sa svojom publikom. Za mene nema veće sreće nego kada mi taj običan narod priđe, uputi kompiment, traži da se slikamo… Ja uvijek kažem da je u životu najvažnije imati mjeru, znati kada, kako i šta – rekla je Snežana i dodala:

“Nikada nisam gradila karijeru na tračevima i skandalima, već na svojim pjesmama.

O karijeri, usponima i padovima zajedno je sumirala godinu iza sebe sa našim voditeljem. Ne propustite ovo praznično izdanje emisije “Chit Chat sa Nemanjom” samo na programu Hype televizije.

Promo video emisije pogledajte ispod teksta:

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS