calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

“ESTRADA JE VELIKA LAŽ” Nadežda raskrinkala javnu scenu!

Objavio: RHT
28/12/2023 6:20 PM

Nadežda Biljić već je godinama poznato ime na estradi,ali i u svijetu rijalitija. Ona otrkiva kako je pobijedila najteži period u životu nakon porođaja u sedmom mjesecu trudnoće i agoniju straha da li će dijete prevazići poteškoće.

– Svaka majka će me razumjeti, nije lako u početku kada morate da budete budni non stop, da budete uz bebu. Ja nisam imala privilegiju da dojim i jako mi je teško pala odvojenost od djeteta. Kada sam se porodila nisam imala poštenu priliku ni da ga vidim, pedijatar me je pitao da li sam rodila muško ili žensko dijete, to je bio prvi šok. Kada se setim toga uvijek se naježimVjera mi je dala snagu da sve izguram, ali bilo je momenata kada mi je bilo jako teško, mislila sam da nikada neće početi normalno da jede, do jedanaestog mjeseca se hranio putem sonde. Ne daj Bože nikome, ni najgorem neprijatelju to ne bih poželjela… – govori pevačica.

Pjevačica će govoriti o svojim prvim koracima na estradi ali i svemu što se dogodilo a nije očekivala u periodu takmičenja “Zvezde Granda” i “Pinkove zvezde”.

Maštala sam da stojim kao prava dama u dugoj crnoj haljini, da ja pjevam a da iza mene bude simfonijski orkestar. Mislila sam da ću ja doći u “Zvezde Granda” i pobjediti, svako puca na pobjedu. Moje želje su bile nerealne i ništa se od toga nije ostvariloŽeljela sam da budem zapamćena i cenjena, da budem najveća od svih, ali ništa se od toga nije desilo – otkriva Nadežda.

Nadežda će otkriti šta je ono što ju je navelo da promijeni život iz korijena, krene drugim putem građenja karijere, ali i progovoriti o današnjim pjevačicama na estradi.

 Etrada je jedna velika laž. Nije sve bajno i sjajno kako se predstavlja, ali nisam ja ta koja treba o tome da govori, mene to ne interesuje. Nije sve svila i kadifa jer su to ozbiljne ajkule koje su spremne na sve. Mnogima sam smetala. Meni je moj talenat dao Bog, a protiv Boga se ne ide. Pjevanje je jedina stvar moju radim perfektno. Smatram da imam mnogo toga da pokažem samo mi nije data prilika.

– Da objasnim pojedinim osobama ako im nije jasno. Silikoni nisu harizma, plastična hirurgija nije talenat. Kada imaš talenat i kada zračiš u džak možeš da uđeš i svi će da te gledaju – poručila je Nadežda.

BONUS VIDEO:

Hypetv/ Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS