calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku!

DRAMA U ZENICI: Šmajserom ranio druga (16) u kičmu, bore mu se za život

Objavio: RHT
28/12/2023 12:40 PM

Maloljetni dječak (16) životno je ugrožen nakon što je sinoć njegov drug u kući – u naselju Dolača kod Zenice, ispalio hitac iz puške šmajser.

Foto: Facebook

Igrao se s puškom

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), incident se dogodio u odsutnosti roditelja 16-godišnjeg dječaka.

– Prema prvim informacijama, sin od vlasnika kuće, malodobni dječak, igrajući se s puškom, koju je, navodno, ranije u toku dana pronašao, slučajno je opalio jedan hitac u zid koji se rikošetom odbio i pogodio druga u predjelu leđa – kažu iz policije za “Avaz”.

Povrijeđeni 16-godišnjak vozilom Hitne pomoći prevezen je u Kantonalnu bolnicu Zenica radi ukazivanja ljekarske pomoći, međutim, zbog teškog zdravstvenog stanja hitno je prevezen u Sarajevo.

Izgubio mnogo krvi

– On je zadobio teške tjelesne povrede, životno ugrožavajuće, usljed čega je prevezen na UKC Sarajevo – kažu iz policije.

Ističu da će uviđajnim radnjama biti rasvijetljene sve okolnosti ovog nesvakidašnjeg incidenta.

Naime, metak je dječaka pogodio u kičmu, a usljed ranjavanja izgubio je mnogo krvi. Već je na Urgentnom bloku zeničke bolnice pao u šok, a prethodno nije osjećao noge, zbog čega je hitno prebačen za Sarajevo.

(Avaz)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS