calendar

Petak 26. Jul, 2023

ANA KORAĆ POKAZALA FRAJERA U KOLIMA!

Objavio: RHT
29/11/2021 7:00 PM

Ana Korać objavila je provokativni video snimak na društvenim mrežama, a svi su primetili momka koji joj je pravio društvo.

https://www.instagram.com/p/CWwYooro0qz/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Jedna od najpoznatijih starleti i bivših zadrugarki Ana Korać žari i pali kroz ove hladne dane, a svojim provokativnim izdanjima mami uzdahe muškaraca gde god da se pojavi. Nakon raskida sa Davidom Dragojevićem, Ana je svoj privatni život zaključala i sakrila daleko od očiju javnosti.

https://www.instagram.com/p/CWqS7DHof4c/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Nije krila da ima novog dečka koji je obasipa pažnjom, ljubavnu i skupocenim sitnicama, ali ga još uvek nije pokazala javnosti. Verovatno se opekla, pa je odlučila da svoju sreću i ljubav sakrije od javnosti.

Printskrin / Instagram

Međutim, Koraćeva ima potpunu slobodu u vezi, kada je u pitanju druženje sa muškim polom, pa je tako na svom Instagram profilu objavila video iz besnih kolica, a na njemu se video i momak, koji je bio izuzetno blizak sa starletom. Naime, sa Anom u kolima našao se i njen dugogodišnji prijatelj Stefan Spremo, koji se čak i uskladio sa njom kada je stajling u pitanju.

Njih dvoje su se vozili gradom, slušali su muziku, a budući da se dugo nisu videli, obavestili su pratioce da su se ponovo okupili na starom mestu, u prestonici.

IZVOR: REPUBLIKA.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS