calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

SAM U KUĆI: Glumila je Kevinovu stariju sestru, a godinama kasnije priznala je da …

Objavio: RHT
26/12/2023 10:41 PM

Kristin Minter glumila je Kevinovu stariju sestru u filmu ”Sam u kući’‘, a sad je priznala da taj film nikad do kraja nije ni pogledala, evo kako izgleda danas.

Već je više od 30 godina na vrhu svačije božićne liste za gledanje, ali jedna zvijezda filma ”Sam u kući” priznala je da je film pogledala samo jednom – i to ne do kraja. Kristin Minter glumila je Heather Mekallister u filmu iz 1990. zajedno s Mekalijem Kalkinom, ali unatoč velikom uspjehu ovog božićnog filma, rekla je da ga poput svih ostalih ona u prosincu ne gleda.

U ekskluzivnom razgovoru za Daily Mail, danas 58-godišnja glumica otkrila je da se prvi put kad je gledala početak filma ”Sam u kući” osjećala jako loše i briznula u plač.

Kad se prvi put vidjela na ekranu, shvatila je da nije zadovoljna kako je ispala.

”Gledali smo filmove u mojoj sobi i jeli pizzu’, prisjetila se.

”Imala sam ulogu u TV emisiji ”The Outsiders” i sjećam se da sam sve pozvala u svoju sobu i nikada se još nisam vidjela na TV-u ili tako nešto, u trenutku kad sam se vidjela, bilo mi je baš loše i otkazala sam daljnje gledanje filma”, priznala je.

”Zapravo sam samo jednom pogledala ”Sam u kući”, a ne bih čak ni rekla da sam ga pogledala do kraja – jednom, na projekciji. Sjećam se da sam otišla pogledati ”Goodfellas”, koji je izašao neposredno prije ”Sam u kući”.

Kristin je za vrijeme snimanja filma imala 25 godina te je svima bila prekrasna s kovrčavom smeđom kosom koju je imala u filmu. Danas je njena kosa, ali i odraz drugačiji. No, prosijeda duga kosa glumicu je učinila još ljepšom, a njezine nove fotografije pokazuju da je zadržala i vitku figuru.

Nakon božićnog klasika, Minter je glumila još u ”Vatrenom bljesku”, ”7th Secretu”, ”Divljaku” i ”Tick Tocku”, a mnogi su zapamtili i vruće scene koje je snimila u jednoj epizodi ”Ray Donovana”.

BONUA VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS