calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Evo kako je Janjuš govorio o svom bratu u rijalitiju: Najljepše uspomene!

Objavio: RHT
26/12/2023 6:20 PM

Brat Marka Janjuševića JanjušaMihajlo Janjušević, izvršio je samoubistvo vješanjem u 27. godini života, a Janjuš je napustio rijaliti, prilikom čega je i čuo srceparajuće vijesti.

Janjuš je tokom svog učešća u rijalitiju podijelio i neke anegdote o odrastanju sa svoja dva brata- sada pokojnim Mihajlom i bratom Borisom.

-Imam jednu priču o braći. Taj mali brat (Mihajlo) je od mene mlađi 11 godina. A ovaj srednji, Boris idiot, on je mlađi od mene dvije godine. Taj mali brat, koji je od mene mlađi 11 godina, a od Borisa devet, on je sad kao neki maneken, istetovirao se, kod Dare Bubamare u spotu je, iz neke kade izlazi, pojavljuje se on, budalaština klasična. Kad su bili mlađi, nikako se nisu gotivili. Mlađi je volio mene, ja volio tog mlađeg, baš dosta, a njih dvojica, to je bio rat… – započeo je Janjuš.

-I sad, on je imao 5, 6 godina, a srednji brat tek počeo da ga d*ka. Nije izlazio iz sobe. Taj se zabije u sobu i… I, desi se slava, slava kod nas, bila je puna kuća. Slava ili dan poslije slave. Mihajlo i Boris se nisu voljeli, samo su čekali jedan drugoga nešto da zeznu. A ovaj mali nije imao 20 kila. Ode srednji brat da ga “baca” u sobu. Mlađi brat provali, ode i otključa sobu na kvarno. Dođe i kaže jednoj sestri: “Zove te Boris nešto da te pita” – dodao je Janjušević kroz smijeh.

– Kaže: “Boris te zove nešto u sobu da te pita”… Ova otišla… I čuješ samo pomagljavinu. Boris krene da ga juri, Mihajlo pobjegne kod mene, pa se zaključamo. Vidi, cirkus živi je bio sa njima, majke mi moje – ispričao je bivši košarkaš prošle godine.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS