calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO)

TRAGIČAN KRAJ JANJUŠ HITNO IZVEDEN IZ “ELITE” ZBOG BRATOVE SMRTI! STRAVIČNI komentari o preminulom Mihailu na Twitteru!

Objavio: RHT
25/12/2023 11:40 PM

Društvene mreže su postale platforma gdje se informacije brzo šire, ali i gde se ponekad gubi osnovno ljudsko poštovanje prema drugima. Večerašnja tragedija smrti Mihaila Janjuševića, brata poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuša, donosi sa sobom ozbiljnu raspravu o etici na društvenim mrežama.

FOTO: Printscreen

Njegov brat Janjuš, koji se nalazi u “Eliti”, sada je izveden iz rijalitija kako bi mu produkcija saopštila tragične vijesti. 

Dva momka iz obezbjeđenja su došla po Janjuša i odveli ga do kapije, gdje su mu saopštene informacije.

– Po Janjuša je došla njegova žena i ona mu je saopštila informaciju uz prisustvo produkcije. Janjuš je strašno podnio informaciju, neprekidno je plakao – kaže izvor za Pink.rs.

Nakon Mihailove smrti, Twitter zajednica pokazuje svoje najmračnije lice. Umesto izraza poštovanja prema preminulom, pojedinci su se odlučili za linčovanje na ovoj platformi. Razlog za to bio je Mihailov sadržaj na OnlyFans-u, koji je postavljao na Twitteru.

U vrijeme kada bi empatija i saosjećanje trebalo da budu na prvom mjestu, pojedinci na Twitteru nisu oklijevali da koriste Mihailovu smrt kao povod za napade i vrijeđanje. Ovakvo ponašanje postavlja pitanje gubljenja ljudskosti i poštovanja na društvenim mrežama.

Da li smo kao društvo izgubili sposobnost saosjećanja, čak i u trenucima gubitka i tuge? Pitanje ostaje otvoreno, ali ovo je trenutak da se podstakne razmišljanje o etičkom ponašanju na internetu i važnosti očuvanja dostojanstva prema drugima, čak i u virtuelnom svijetu.

hypetv.rs /Informer/Pink

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS