calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio

BRAK SA DVIJE ŽENE: Elmedin, Fatima i Jana na URNEBESNA PITANJA fanova dali HIT ODGOVORE! “On ne skida ovu trenerku, svaki dan je …”

Objavio: RHT
25/12/2023 10:00 AM

Hype produkcija započela je realizaciju još jednog velikog poduhvata. Naime, počeo je da se emituje novi rijaliti projekat “Brak sa dvije žene”. U glavnoj ulozi nalazi se Elmedin Karić i njegove dvije žene, Fatima i Jana, a vas očekuju uključenja iz Elmedinove kuće, na jutjub kanalu Hype TV Bosna i Hercegovina, kao i na Hype televiziji od 21.12. od 22 sata.

Foto: Hype TV

Nema mira u narednim danima na imanju u Gornjoj Višnjici! Ukućani još ne znaju, ali vama otkrivamo – vraća se Dušica Jakovljević i donosi brojna iznenađenja za Elmedina, Fatimu i Janu. Njih troje ni ne slute šta ih sve očekuje u danima koji su pred nama.

Dušica Jakovljević bila je već na imanju Elmedina Krića i njegovih Fatime i Jane, javila je se video porukom i potvrdila da opet dolazi iz Beograda za Sarajevo a zatim putuje u Gornju Višnjicu gdje će se potruditi da ispuni svaku želju koju Fatima, Jana ali i Elmedin budu imali.

U TikTok videu pogledajte Fatimine i Janine zamisli ukoliko dođe treća žena, kakav im je plan i šta su po tom pitanju spremne poduzeti.

Do tad ispratite video iz ovog teksta u kojem Elmedin i njegove dvije dame daju zaista zanimljive odgovore na veoma urnebesna pitanja i konstatacije onih koji prate rijaliti na televiziji putem Hype TV, Youtube kanalu Hype TV Bosna i Hercegovina, odnosno na nalozima Hype BiH na društvenim mrežama Instagram i Tiktok.

Nastavak priče pratite svaki dan na našem Youtube kanalu, kao i na Hype televiziji od 21.12. od 22h u “Pregledu dana” rijaliti formata “BRAK SA DVIJE ŽENE”.

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS