calendar

Petak 2. Avgust, 2023

HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR: Rak ljubomoran, a Devici nova ljubav na vidiku!

Objavio: RHT
29/11/2021 7:30 AM

OVAN

LJUBAV: Kompromisom dolazite do najoptimalnijeg rešenja.

POSAO: Vaša sposobnost razumevanja i prevazilaženja bilo kog zadatka je odlična. Danas Vam komunikacija ide od ruke, što rezultuje uspehu oko bilo kog pregovaranja ili ugovaranja.

ZDRAVLJE: Odlično.

Foto:Printscreen

BIK

LJUBAV: Danas se osećate umiljato i zadovoljno sobom. Provedite dan sa partnerom, budite otvoreni i iskažite slobodno svoja osećanja. Ukoliko ste slobodni, uživaćete u popularnosti i afekciji među prijateljima, naročito ženskim.

POSAO: Najbolje ulaganje koje možete da obavite u ovom periodu jeste ulaganje u sebe. Upišite kurs, usavršite svoje veštine.

ZDRAVLJE: Bez komplikacija.

BLIZANCI

 LJUBAV: Uživaćete ukoliko vreme sa partnerom provedete u razgovoru i razmeni ideja i mišljenja.

POSAO: Udahnite duboko, oslonite se na svoje znanje i skoncentrišite se. Plenite svojim domišljatim umom i dovitljivošću. Odličan dan da predložite ideju svom šefu oko koje se već nedeljama dvoumite.

ZDRAVLJE: Danas se osećate napeto i osećate nespremnost vezanu za obavljanje obaveza tokom dana.

RAK

 LJUBAV: Nemojte praviti ljubomorne scene. Partner će se osetiti ugroženo ukoliko budete preterano posesivni. Kontrolišite svoje emocije.

POSAO: Efikasno učite nove stvari ili već koristite znanje koje posedujete, međutim, zbog preterane mentalne aktivnosti tokom dana, možda ćete se osećati previše nervozno ili umorno.

ZDRAVLJE: Pokušajte da iskoristite slobodno vreme za odmor, rekreaciju ili meditaciju.

LAV

LJUBAV: Privlači Vas ekscentrizam i posebnost. Danjte šansu nekom drugačijem od dosadašnjih partnera.

POSAO: Konačno započinjete da radite na projektu ili obavezi koju odlažete već duži vremenski period. Pokušajte da ne preuzmete previše obaveza u isto vreme na sebe. Provedite vreme sa prijateljima ili rodbinom, oni će vam pomoći da razrešite nedoumice koje Vas muče.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na pritisak.

DEVICA

LJUBAV: Prijatelji su Vam naklonjeni, žele da budu u Vašem društvu i da Vas bolje upoznaju. Spremni ste za nova poznanstva, i lako učestvujete u konverzaciji sa novim ljudima. Ljubav je na vidiku.

POSAO: Danas je Vaš dan! Šta god da započnete danas, daće plodom.  Obratite pažnju na troškove!

ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA

LJUBAV: Danas je dan kada treba da prestanete da razmišljate o Vašim ljubavnim epopejama i neuspesima i da se posvetite dnevnim obavezema. Ciklično prevrtanje događaja i mogućih scenarija u glavi Vas neće nigde odvseti… Možda do još jedne loše odluke.

POSAO: Zato, koncentracija, rad, pa uz to i rezultati.

ZDRAVLJE: Regulišite san.

ŠKORPIJA

 LJUBAV: Danas pokušajte da pristupite partneru otvoreno i bez skrivenih namera. Iznenadiće Vas sposobnost ljudi da osete Vaše dobre namere.

POSAO: Svako ima pravo na svoje mišljenje. Sve nesuglasice koje postoje mogu lako da se razreše. Nemojte ignorisati ono na šta Vam je skrenuta pažnja, već pokušajte da pristupite kritikama.

ZDRAVLJE: Skloni ste nervozi.

STRELAC

 LJUBAV: Iznenadite partnera poklonom u Vašem maniru. Nemojte štedeti.

POSAO: Danas želite da preuzmete inicijativu i objasnite ostalima zašto su Vaše ideje dobre i za njh. Međutim, u tom procesu treba da obratite pažnju i na potrebe i želje drugih.

ZDRAVLJE: Skloni ste padovima, obratite pažnju na korake.

JARAC

LJUBAV: Osećate se entuzijastično i ne možete da dočekate da provedete vreme sa prijateljima i ljudima koji vam najviše znače. Ukoliko ste slobodni, flertovanje i koketiranje je na Vašoj listi želja.

POSAO: Vaši napori i trud će biti prepoznati. Projekat na kom ste dugo radili privodite kraju i izuzetno ste zadovoljni plodovima rada.

ZDRAVLJE: Opustite se i fizički i mentalno.

VODOLIJA

LJUBAV: Stav “ Volim te, ali ne shvataj to lično” Vas neće nikuda odvesti.

POSAO: Orijentisani ste ka postizanju ciljeva, i to radite sa lakoćom. Napori za Vaše kratkoročne, ali i dugoročne projekte su prepoznati od strane drugih koji su svesni uspeha za koji ste više nego sposobni da postignete.

ZDRAVLJE: Benefitirate od energije i priznanja drugih. Osećate se odlično.

RIBE

LJUBAV: Lako pravite kontakte i brzo uspostavljate nova proijateljstva. Međutim, bliski odnosi zahtevaju više vremena i uloženog napora. Odlučite se da li ima smisla ulagati  ih u ta nova prijateljstva ili potencionalnu vezu. Pokušajte da pristupite odnosu kritički.

POSAO: Obratite pažnju na mišljenje Vaših kolega.

ZDRAVLJE: Dobro.

Izvor: Astrolog Marija Jakovljević – @vagaskorpija/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS