calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM!

Marko Bojković se oglasio nakon jezivog napada: Što napadate slabije, što mene niste sačekali?

Objavio: RHT
23/12/2023 3:45 PM

Dok Bojković nije bio tu nepoznati napadači su upali u stan i nanijeli ozbiljne povrede jednoj ženskoj osobi.

Srpski MMA borac, Marko Bojković, otkrio je detalje teškog incidenta koji se dogodio u stanu u kojem živi.

Dok Bojković nije bio tu nepoznati napadači su upali u stan i nanijeli ozbiljne povrede jednoj ženskoj osobi.

– Večeras u 20h je izvršen organizovani napad na mene, sa ciljem da me vjerovatno trajno ušutkaju određeni ljudi i strukture. Naime, dok sam bio na treningu izvršen je napad na moj stan u kome se nalazila jedna ženska osoba, koju je maskirani napadač pokušao teško da povrijedi ili čak da ubije. Napadač je pokucao na vrata mog stana, očigledno dobro upućen gdje tačno živim, ženska osoba koja mi je bliska, a čiji identitet ne smijemo da otkrivamo zbog istrage je otvorila vrata, a napadač je krenuo da je davi i tuče pesnicama – napisao je Bojković i nastavio:

 -Tada se ona jedva otrgla i uspjela da nekako zablokira vrata stana, a takođe su u psi koje imam skočili i napadač je samo rekao “Pozdravi Bojkovića, neće još dugo, mi ćemo ga ućutkati” i tada je pobjegao. Trenutno se nalazimo u Urgentnom centru gdje se njoj ukazuje pomoć, a alarmirana je policija sa svih strana.

– U posljednje vrijeme sam mnogima stao na žulj objavljujući istine o kojima mnogi ćute i ne smiju da pričaju, a očigledno je da mafija ne miruje, samo želim da poručim ovima što su organizovali ovaj napad da neće još dugo, jer se dobro zna odakle vjetar duva. Sa svojim timom sam spreman da ponudim veliku novčanu nagradu da mi se dostavi tačno ime napadača, a nalogodavce će uskoro riješiti nadležni organi.

Bojković se ubrzo obratio i videom.

– Ja se nikada neću povući, možete samo da nastavite da me napadate, ne bojim se. Mi već imamo par tragova, zaboravili ste da je 21. vijek, da se sve snima i da kamera ima na svim mogućim mjestima. Kada ste takve face i šmekeri, što napadate slabije? Što me niste sačekali da se vratim sa treninga? – upitao je Bojković napadače.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS