calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno

‘MISLIM DA SMO POGRIJEŠILI’ Milena priznala da se pokajala zbog RAZVODA, Janjuš poželio da je je trenutno sa svojom KĆERKOM!

Objavio: RHT
21/12/2023 6:20 PM

Milena Kačavenda je otkrila u razgovoru sa Janjušem da se pokajala zbog razvoda.

Ovu pjesmu koja kaže “I kada te nema, ti si tu”, sam posvetila bivšem suprugu -rekla je Milena.

Milena da li ti nedostaje bivši suprug? -pitao je Janjuš.

Nedostaje i mogu ti reći da sam se zaje**la. Da mogu da vratim vrijeme, nikada se ne bih razvela. Mislim i kada bi njega bitala, rekao bi ti isto. Mislim da smo oboje pogriješili jer nikakav konkretan razlog nije bio za razvod. Nismo u kontaktu, ne znam šta bih pričala sad kada su djeca velika -rekla je Milena.

Eto bliži se i Nova godina, sami smo ovdje, bez porodice i prijatelja. Ja bih najviše volio da sam sa svojom kćerkom sada u Prijepolju -rekao je Janjuš.

Ja ću svima čestitati ovdje u ponoć. Htjela bih da pozdravim svoju porodicu i želim svima sretne praznike -rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS