calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

BRENA SVEDOČI PROTIV MIROSLAVA ILIĆA

Objavio: RHT
09/04/2021 11:00 AM

U sredu je održano još jedno ročište po tužbi Mirjane Antonović protiv pevača, za kog tvrdi da je otac njenog sina, a na nekom od narednih će o aferi pričati i folk zvezda

Lepa Brena i Miroslav Ilić – Foto: Printscreen

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, i njen sin Devin u sredu su tri i po sata davali iskaz u Palati pravde, gde se poslednjih osam godina dokazuje očinstvo slavnog pevača. Oni su zbog suđenja pre nekoliko dana došli iz Amerike.

Antonovićeva je neposredno pred ulazak u sudnicu u kratkom razgovoru s novinarima istakla da se nada pozitivnom ishodu.

– Očekujem pobedu i znam da se Miroslav neće pojaviti danas. Samo želim da se ova agonija što pre završi – rekla nam je Mirjana.

Miroslavljev sin Devin nije želeo da govori o detaljima slučaja.

Mirjana Antonović i njen sin Devin-Foto: Printscreen

– Ovo je katastrofa. Previše traje i ne znam šta bih rekao kako se osećam. Napeto je i neverovatno šta se dešava – rekao je Devin.

– Kako Devinu može biti kada dolazi ovde da bi se sudio sa ocem i ostavlja sve obaveze? Nadamo se najboljem, jer je istina na našoj strani, ali sve previše traje – istakla je nervozna Mirjana.

Miroslav se nije pojavio na suđenju u Palati pravde, a Mirjanin advokat naglasio je da su svedoci ključni.

– Sud će doneti odluku, a da li će biti u našu korist, to ne znam unapred. Očekujem da se postupak završi i sud donese presudu. Miroslav ne treba da se pojavi ukoliko ne želi, on neće dati DNK, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze – rekao je on.

Kurir je došao do saznanja da će jedan od tih ključnih svedoka biti i Lepa Brena, koja se decenijama druži s Mirjanom i upućena je u sve detalje veze i odnosa svoje bliske prijateljice i pevača.

– Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena.

Inače, Mira je još ranije pričala o odnosu Brene i Ilića.

– Brena je ćutala i trpela Miroslava godinama, kako je non-stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS