calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona evra! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis

EKSKLUZIVNO SA AERODROMA – Breskvica se ljubi sa dečkom! Rasta se svađa sa novinarima! Đani uživa u bogatstvu (VIDEO)

Objavio: RHT
18/12/2023 4:32 PM

Poznato je da nakon radnog vikenda i brojnih nastupa u inostranstvu najveće zvijezde slijeću na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ nedjeljom ujutru. Hajpova vrijedna ekipa našla se na licu mjesta, kako bi ispratila dolazak najpoznatijih pjevača.

Aerodrom je vrvio od putnika, ali nismo zatekli ogroman broj poznatih ličnosti kao po običaju. Da li je razlog manjak posla, odluka pjevača da više nastupaju po Srbiji ili su riješili da na nastupe idu svojim luskuznim automobilima, nismo sigurni. Ipak imali smo sreću da naiđemo na neke poznate ličnosti koje ne srećemo previše često.

Prvo smo ugledali repera Rastu u jako neobičnom izdanju. Rasta je bio ležerno obučen i nosio je papuče, te je djelovao kao da je upravo izašao iz svoje spavaće sobe, a ne da je doletio iz Beča. Reper nije bio oduševljen što ga medijske ekipe čekaju na aerodromu, te je odlučio da isproziva predstavnike sedme sile.

Ostavili smo Rastu da ode kući da odmori, a nedugo posle njega pojavio se Đani .Folker je bio raspoložen da proćaska sa nama, a mi smo primijetili da je on definitivno pevač sa najviše nastupa, jer ga gotovo svakog vikenda srećemo na aerodromu. Đani je za nas imao i jednu dojavu, da uskoro slijeće i popularna, mlada pjevačica Breskvica. Đanija je sin odvezao kući, a mi smo riješili da sačekamo Breskvicu, kako bismo provjerili kako se ona provela u Parizu.

Mlada pjevačica imala je problem sa prtljagom, te se čekanje odužilo. Kada se ona napokon pojavila, jedva smo je prepoznali. Breskvica je riješila da se zakamuflira, te je na prvi pogled djelovalo kao da je došla iz Sibira, a ne iz grada ljubavi. Uprkos njenim pokušajima, budno oko naše kamere uspjelo je da prepozna pjevačicu, te smo razmijenili par riječi sa njom. Riješili smo da lijepu pjevačicu otpratimo do parkinga, a tamo je čekao njen izabranik. Iako su bili izloženi kamerama, golupčići nisu mogli da odole jedno drugom, te su na parkingu razmijenili nježnosti. Ovaj mladi par se uputio u nepoznatom pravcu, a mi ćemo nastaviti da vas izvještavamo o našim avanturama sa poznatim ličnostima na aerodromu i sljedeće nedjelje.

Detaljnije u videu ispod:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS