calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

Adrijana Lima progovorila o kritikama: Nisam se uvrijedila!

Objavio: RHT
17/12/2023 9:30 AM

U intervjuu za Harper’s Bazaar Arabia, manekenka je prokomentarisala kritike nakon premijere filma “Igre gladi”, prihvatajući godine i dajući snažan primjer djeci.

Foto: Printscreen/ Instagramć

Njen izgled je izazvao neke negativne komentare, uključujući sugestije da se nedavno podvrgla kozmetičkim procedurama. Iako joj komentari nisu “smetali”, priznala je da je bila “šokirana” kada je vidjela svoje fotografije sa crvenog tepiha.

“Mislila sam “to nisam ja”. Sve je bilo čudno jer ja sebe ne vidim takvom. Još uvijek ne vidim sebe tako… možete sebe vidjeti drugačije. Međutim, nisam se uvrijedila ili bilo šta drugo – smijala sam se. Poenta je da ja nemam 16 godina. Počela sam da se bavim modelingom sa 16 godina, ali nikada više neću imati 16. Imam 42 godine i najsrećnija sam sada sobom. Prihvatam svoje godine i ne bih se mijenjala ni sa kim”.

Limać je dodala da vjeruje da se sada ženska ljepota poštuje i u mladosti, ali i u kasnijim godinama:

Foto:Printscreen/Instagram

“Sretna sam što vidim tu promjenu jer jedna od mojih ćerki želi da bude model. I osjećala sam se veoma tužno što će ona, kao model, biti proslavljena samo u određenom vremenskom periodu svog života. Mislim da je svaka faza prelijepo vrijeme i volim što moda to sada prihvata.”

Ona vjeruje da industrija i dalje polako pravi promjene.

“Ne mislim da se udaljavamo od “tankih, mladih i lijepih”, mislim da svijet stvara prostor za sve i svako sa svojom jedinstvenošću se slavi”, rekla je ona za Harper’s Bazaar Arabia.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/CdM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS