calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PONOSNA NA MARIJU! Prva izjava Verice Šerifović i oca Rajka nakon što su postali baka i deda

Objavio: RHT
15/12/2023 9:10 PM

Marija Šerifović dobila je bebu, a trudnoću je iznijela surogat majka. Dijete se rodilo na klinici u Los Anđelesu, a nakon vijesti, oglasila se i Marijina majka, Verica Šerifović i otkrila kako se osjeća sada, kada je postala baka.

Foto: Screenshot/Instagram

“Najsretnija sam žena na svijetu! Rodilo mi se unuče! U Americi sam i ne bih se dalje oglašavala. Samo želim da svi znaju koliko sam ponosna”, rekla je Verica.

Ovim prelepim povodom oglasila se i njena majka, Verica Šerifović, ali i otac Rajko.

– Ovo je najsretniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam sretan što sam postao deda – izjavio je Rajko.

Podsjetimo, Marija Šerifović kaže da je njen put od želje da ima svoje dijete do dolaska bebe na svijet bio dug, ali da ga je prošla jer je imala veliku želju da bude majka.

Foto: Printscreen Instagram

“Prije dvije godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario”, poručila je Marija, a na pitanje ko je otac djeteta i da li je njegov identitet uopšte važan, Marija kaže:

“Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da dijelim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vrijeme, o tome znati sve.”

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/nezavisne.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS