calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

UDOVICI OLIVERA DRAGOJEVIĆA STIŽU BRAČNE PONUDE: Pun ih mi je inboks! Vesna jednom muškarcu žestoko uzvratila: KASNO si se SJETIO!

Objavio: RHT
13/12/2023 4:20 PM

Vesna Dragojević, udovica Olivera Dragojevića, priznala je da joj se udvaraju brojni muškarci, kao i da je nakon smrti supruga dobijala bračne ponude.

Naime, Vesna i Oliver su bili u braku 44 godine a nakon njegove smrti ona je ostala sama. Sada se u jednoj emisiji prisjetila kako je u mladosti bila povučena i tiha, dok je vremenom postala dosta čvršća osoba.

– Muškarcima su uvijek bile zanimljivije druge djevojke. Ali kad danas i zadnjih godina dođem u Dubrovnik, vidim da im je krivo što su tako mislili! Zadnji put ovaj jedan Zoran, što je išao sa mnom u razred, ja sam bila zaljubljena u njega. Priđe mi on kad je bio koncert za Olivera, ljubi mi ruke…. Kasno si se sjetio, Zorane! – ispričala je kod Giuliana u večernjem šou na Radio Dalmaciji.

Nakon toga Vesna je priznala da ima dosta udvarača, kao i da je jedan toliko uporan da je upozna, da na društvenim mrežama samo mijenja imena, a istu sliku ostavi na svakom profilu.

– U inboks su počeli da mi šalju neke bračne ponude, pa više tamo ne idem! Ne otvaram, ne javljam se više nikome. Jedan se javlja, različita imena, a uvijek ista slika, ma nisam ja blesava… – rekla je kroz smijeh Vesna Dragojević.

Inače, Vesna se u istoj emisiji prisjetila mladosti, kao i dana kada ju je Dragojević muvao. Kako je i sama istakla, on je stalno mijenjao djevojke, ali se posebno zakačio za nju, čak ju je jedno vrijeme i pratio, kad mu je zapala za oko.

– Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan mijenjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sjedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: “Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!” A kažem ja njemu: “Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana” – rekla je kroz smijeh Vesna.

BONUS VIDEO:

Hypetv/24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS