calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda Je li ovo poruka za Bena: Dženifer Lopez u “osvetničkoj haljini” koja diže temperaturu “TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku s Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to” Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”? Platforma nudi LIJEČENJE za korisnike koji pretražuju taj rijaliti (FOTO) PROMIJENILA SPOL, SPREMNA DA SVIMA POMUTI PAMET: “Nisam slatka kao što izgledam” Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji? ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE! Miona UKRALA ODJEĆU pred ULAZAK u rijaliti: “Prevareni smo”, SKANDAL ANELI U SUZAMA ZBOG JANJUŠA! Spomenula i Noru! Skandalozno priznanje!

KIJA je pre SLOBE VOLELA poznatog REPERA a najviše se KAJE zbog ovoga!

Objavio: RHT
25/11/2021 10:00 PM

Kristinu Kiju Kockar javnost je upoznala kao suprugu Slobe Radanovića, koja je nakon njegove javne preljube odnela pobedu u prvoj sezoni rijalitija i izgradila sebi muzičku karijeru.

 

Njen privatan život je od njenog pojavljivanja intrigirao mnoge, a jednom prilikom priznala je da je bila u vezi sa reperom Ognjenom Kostićem Strukom, koji joj je posvetio i pesmu.

Kija je posvećene stihove istetovirala na leđima, a na pitanje jednog svog fana da li se kaje zbog tetovaža, na svom Instagramu je napisala da bi neke najradije izbrisala, ali da joj je lakše što se pojedine nalaze na leđima jer ih ne gleda.

printskrin

– Ne slušam šta pričaju, briga me šta misle, jer kad treba da te pustim ja te jače stisnem. I ne znam šta će biti sa mnom posle ove kiše, zovu me da uđem, ja bih radije da kisnem – piše na Kijinim leđima.

Ona se takođe pojavila i u jednom od Strukinih spotova dok je trajala njihova romansa.

AUTOR: KURIR.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS