calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

TEODORA BALZAK I NIKOLA BUKILIĆ NIKAD PRISNIJI: U Eliti se tukli, maltretirali, a sada ŠOK: Evo u kakvom su izdanju uhvaćeni

Objavio: RHT
12/12/2023 7:00 PM

Nikola Bukilić nedavno je hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovan iz rijaliti programa “Elita”, a sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, on se vratio u rodni grad odakle se redovno oglašava i otkriva svojim pratiocima kako provodi vrijeme nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Naime, Bukilić se vratio u Podogoricu, a po svemu sudeći, svaki slobodan trenutak koristi da bude u teretani i radi na svom fizičkom izgledu, ne bi li što prije vratio formu s kojom je ušao u “Elitu”. Njegova djevojka Teodora Balzak takođe je napustila “Elitu”, po odluci Velikog šefa, ali zbog svog zdravstvenog stanja.

Mnogi su se pitali da li će se njihova ljubav nastaviti, a iako ne žive u istim državama izgleda da prepreke lakše rješavaju nego dok su zajednobili u rijalitiju. Nikola je čim je izašao objavio zajedničku sliku, što je uradila i Teodora, a danas se pojavila nova informacija.

Naime, Teodora je podijelila sliku kako pričaju preko video poziva, što je i Nikola podijelio na svom profilu na svom profilu na Instagramu.

Nakon ovoga jasno je da ljubavni par uživa u ljubavi, a pitanje je samo trenutka kad će ponovo biti zajedno i da li će Teodora otići kod njega ili će ipak Nikola zbog njenog zdravlja da dođe u Beograd. Njihovi fanovi iz dana u dan iščekuju da saznaju nove detalje o odnosu para i nadaju se da će ih o svemu izvještavati putem društvenih mreža ili se imati priliku da ih ponovo vide ispred kamera u Šimanovcima.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS