calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE

SA ISAKOM ZBOG KARIJERE NI MAJKA NIJE PRIČALA DUGO!

Objavio: RHT
25/11/2021 5:00 PM

Mladi pevač Isak Šabanović podelio je svoje iskustvo učešča u popularnom muzičkom takmičenju . Kako je naveo najviše je u celom takmičenju izgubio sebe i mnogo energije.

 

– Zbog učešća u takmičenju izgubio sam mnogo energije, samog davanja sebe na grandu i od drugih ljudi i njihovih saveta. Samo energiju sam gubio. I ono majka rođena kad ti kaže da sada sa mnom može da se razgovara. Pre nisam mogao ni sa kim od popričam od saveta – otkrio je Isak u jednoj emisiji.

On je dodao da mu je tek nedavno majka rekla da može ponovo da se razgovara sa njim.

 

– Meni je bilo najgore jer sa mnog niko ne razgovarao nije. Ja sam zanešen tip, ja kad prođem nikog ne vidim, i jednom sam prošao pored Mahera, koji mi se javio i valjda sam ga ja iskulirao i odmah sam bio precrtan. A drugo što mi je bilo najgore, stati na tu scenu i pevati. Nije mi bilo svejedno. Samim tim što ti sedi pet zvezda i ti treba da braniš neku titulu najboljeg pevača. Smatram da su malo bili nepravedni. Svakome od nas po malo zasmeta, samo mi prećutimo – kaže Isak Šabanović.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS