calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU

Đani priznao sve o sinu njegove žene Slađe! Evo kakav odnos ima pjevač sa njim

Objavio: RHT
11/12/2023 5:40 PM

Pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković godinama žive u sretnom braku u kojem su dobili dva sina i kćerku, ali malo ko zna da njegova žena ima i vanbračnog nasljednika Nikolu koji živi u Americi.

Đanijeva žena više od dvije i po decenije ponosna je majka sina Nikole, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici. Ona je tada sa ocem svog prvog djeteta živjela u Prištini, a nakon što su se rastali, on se preselio u Ameriku sa njihovim sinom koji danas ima 28 godina.

– Sa tim čovjekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 28 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelijep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan… – ispričala je Slađa i otkrila da li su njena ostala djeca u kontaktu sa polubratom, ali i kad je posljednji put vidjela Nikolu.

 Ostala moja djeca jesu u kontaktu sa Nikolom kad dođe preko ljeta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se djeca čuju sa njim, nego ja. Nisam ga skoro vidjela, poslejdnji put sam ga vidjela prošle godine. Tada smo se sa njim vidjeli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije vidio sa njim, nažalost – rekla je tada Slađa, a na pitanje da li se Đani upoznao sa njenim vanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona odgovara:

 Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala djeca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac.

BONUS VIDEO:

Hypetvrs/ Scandal.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS