calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO)

Aleksandar Požgaj otkrio sve o svom zdravlju: “Patim od anksioznosti, iscrpljen sam, nisam smio da idem među ljude”

Objavio: RHT
11/12/2023 2:10 PM

Aleksandar Požgaj nije ni slutio da će put u Niš skupo da ga košta. Naime, on je krenuo iz poslovnih razloga, ali mu je odjednom pozlilo, zbog čega je završio u hitnoj.

– Krenuo sam u Niš, jer sam imao neku ponudu za posao. Stigao sam u hotel na taj sastanak, bilo je mnogo ljudi tu, prethodno sam jeo te burger, pa picu, pa giros, uz to sam popio 10 kafa. Samo mi je odjednom iznenada pozlilo. Legao sam u hotelu na neki krevet dok nije došla hitna da me odvede u bolnicu. Odmah su me vodili na radiologiju,a li sve je srećom ok– rekao je, a onda nastavio.

Samo sam previše iscrpljen i patim od anksioznosti i nije bilo vrijeme još uvijek da odem na neki skup i među ljude. Putovanja, poslovi, sve je to stres. Moram još da odmaram daleko od svega – rekao je Požgaj za Hypetv portal.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS