calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

EKSKLUZIVNA ŠOK ISPOVIJEST ANE ĆURČIĆ “NIKADA NISAM PRIJAVILA ZVEZDANA SLAVNIĆA! U policiji ne postoji zapisnik o NASILJU! Ja sam uvijek bila ČOVJEK prema njemu!” (VIDEO)

Objavio: RHT
09/12/2023 7:00 PM

Ekskluzivno, novinarke, voditeljke i autorke emisije “Vatreno krštenje”Miljana i Nevena Arsić , ugostile su na Hype televizijinakon višemesečne ćutnje, drugoplasiranu rijaliti učesnicu “Zadruge 6”, Anu Ćurčić.

Ana Ćurčić riješila je da bez dlake na jeziku progovori o svemu što su gledaoci  jedva čekali i tražili da čuju, budući da je proglašena za nedorečenu i kontradiktornu.

U nikad iskrenijoj šok ispovijesti, Ćurčićeva se nije libila da odgovori na sva škakljiva pitanja u vezi sa odnosom sa Zvezdanom Slavnićem, detaljima tužbe koju je podigla protiv njega.

U retrospektivi punoj detalja o vezi sa Zvezdanom Slavnićem i navodnom nasilju, Ana Ćurčić izijnela poprilično dosta novih šok detalja o kojima nikada do sada nije govorila. 

– U našoj emisiji nerijetko govorimo o situacijama iz svakodnevnog života poznatih ličnosti, pa je često tema upravo bila nasilje nad partnerom, koje je na žalost česta pojava, nas dvije kao voditeljice gledamo da svaka emisija ima svoju poruku za omladinu. Jedan od glavnih apela kada je situacija slična tvojoj u pitanju je da se prijavi nasilje bilo kakvog oblika, pa ću te pitati, da li si ti prijavila Zvezdana Slavnića za nasilje? – glasilo je pitanje voditeljice.

– Ne, nisam, plašila sam se da ga prijavim, nisam imala gdje da odem. Odem ja kod drugarice, ali to nije trajno, moram da se vratim kući – rekla je Ana.

 -Znači, ne postoji zapisnik u policiji o nasilju Zvezdana Slavnića?

– Ne, jer nisam prijavljivala nasilje. Ali moja poruka jeste da se prijavi ili da se povjeri nekome kako bi dobila pomoć. Ja nisam imala gde da pobjegnem – dodala je ona.

– Zašto ga nisi ostavila dok je bio u zatvoru, mnogi bi rekli da je njegovo odsustvo odlična prilika? – uslijedilo je pitanje voditeljice.

– Zašto što sam čovjek i zato što sam uvijek bila čovjek prema njemu – odgovorila je Ana.

Ekskluzivno gostovanje Ane Ćurčić u “Vatrenom krštenju“, pogledajte klikom na link ispod ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS