calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

‘NE ZANIMA ME TA DJEVOJKA!’ Darko Lazić ZAPJENIO OD BIJESA zbog pitanja o Barbari Bobak

Objavio: RHT
09/12/2023 8:00 PM

Barabara Bobak postala je poznata javnosti nakon veze sa pjevačem Darkom Lazićem, a nakon njihovog raskida popularnost joj je naglo skočila.

 I dok svi komentarišu da je uspjela zahvaljujući vezi i raskidu sa Darkom, pjevača, koji je u sretnom braku sa suprugom Katarinom, ne zanima ništa vezano za njegovu bivšu izabranicu. Naime, Darko je pobjesnio zbog pitanja vezana za Barbaru i njen uspjeh kada je pjevanje u pitanju.

– Barbara i ja nismo zajedno već dvije godine. Mene ta djevojka ne zanima! Šta ja imam s njom?! Nemojte me ni pitati o njoj. Otkud ja znam da li bi bila popularna da nije mene. Ima ona i drugih bivših momaka. Nemojte me stavljati u kontekst sa njom – Kaže Lazić.

Inače, Barbara je jednom prilikom ispričala kako je zbog Darka posjećivala psihoterapeuta.

Potražila sam stručnu pomoć prije raskida, ako ćeš iskreno. Zbog svega toga mi se život iz korijena promijenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako „optimalan“ život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala. Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o raskidu, ali i o stvarima koje se dešavaju meni u životu – otkrila je.

BONUS VIDEO:

Hypetv/ Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS