calendar

Petak 5. Jul, 2023

KRIV JE ZA SVE! Žena repera Nenada Aleksića Ša objavila strašne detalje iz braka!

Objavio: RHT
09/12/2023 1:00 PM

Zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, odlučila je da javno progovori o teškim trenucima koje je doživjela tokom braka sa poznatim reperom. 

Foto: Printscreen TikTok

U emotivnom izlaganju putem društvene mreže TikTok, Vanja je podijelila svoju stranu priče, izazivajući različite emocije kod pratilaca.

Vanja je istakla da je doživjela spontani pobačaj tokom noći kada je Ša bio odsutan, a tada je imala i kliničku smrt. Ona je podijelila ličnu bol i tugu, izražavajući osjećaj krivice zbog gubitka nerođenog djeteta. Otvoreno je rekla da je Ša kriv za tu tragediju i optužila ga da je pet dana nakon što je čula otkucaje srca djeteta napravio ljubomornu scenu, što je, prema njenim rječima, dovelo do odluke o abortusu.

Foto: Printscreen 

Vanja je tokom izlaganja istakla da Ša laže o razlozima za razvod, tvrdeći da je ljubomoran i posesivan, sumnjajući čak i u njeno dopisivanje s majkom. Također je optužila Ša da je ljubomoran i na njenog kuma, ocjenjujući ga kao “psihopatu.”

Kako bi podržala svoje tvrdnje, Vanja je pokazala doktorsku dokumentaciju o spontanom pobačaju. Emotivno iskren pristup Vanje Aleksić izazvao je brojne reakcije javnosti i dodatno istakao kontroverze u turbulentnom braku sa Nenadom Aleksićem Ša.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS