calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Nova godina donosi uspjeh za tri horoskopska znaka

Objavio: RHT
08/12/2023 9:40 PM

Astrolozi najavljuju da će 2024. godina biti srećna i u poslu i u ljubavi i povoljna za bilo kakve poduhvate, a najviše za tri horoskopska znaka kojima će započeti sjajno već prvog dana.

Foto: Pixabay

Za njih kažu da su favoriti sudbine, a saznajte zbog čega.

Bik

Stabilnost će ući u život predstavnicima znaka Bika. Ovo će biti izvanredna prilika da naprave veliku promjenu.

Astrolozi vjeruju da u posljednjih nekoliko godina nisu imali takvu sreću. Najbolje vrijeme za Bikove biće prva polovina godine.

U ovom periodu treba planirati važne stvari i projekte, a na ljeto ćete morati dobro da se odmorite i uživate ​​u novim mjestima.

Rak

Zahvaljujući uspjehu u karijeri, prihodi Rakova znatno će se povećati, a nove ideje biće izvrsna pomoć za buduća postignuća.

Zbog toga mogu nakratko zaboraviti na oprez i učestvovati u rizičnom projektu.

Astrolozi napominju da će se Rakovi u drugoj polovini godine suočiti s ponekim poteškoćama koje će vrlo brzo prebroditi, prenosi super žena.

Vaga

Vage očekuje zaista zanimljiv i živahan period koji će biti ispunjen novim poznanstvima i neobičnim susretima. Astrolozi preporučuju da ne odbijate promjene koje će zakucati na vrata vaših života.

Neke Vage imaće priliku da stupe u brak, ali druge će saznati vijest o skorijem proširenju porodice.

Jesen sljedeće godine donijeće neobične novosti, kao i putovanje u drugu zemlju i more novih utisaka i iskustava, piše atma.hr.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS