calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pjevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj kćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Lana Pudar poslala poruku iz Turske: Dat ću sve od sebe da obradujem ljude u BiH ANITA STANOJLOVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA! Grli je i obasipa poljupcima, evo ko je ON (FOTO) Koncertna arena jezera Modrac SPREMNA za doček NAJVEĆE BALKANSKE ZVIJEZDE! (FOTO/VIDEO) Drevna pošast čovječanstva: Šta su morbile, koji su simptomi i zašto ponovo ‘‘haraju‘‘ ? Nova pucnjava u Sarajevu, muškarac (70) pucao iz puške nakon svađe s komšijom SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom

JOŠ VIŠE HYPE-a: Da li ste skinuli HYPE APLIKACIJU ZA ANDROID I APPLE PLATFORMU?

Objavio: RHT
24/11/2021 5:39 PM

Nova jedinstvena “HYPE” aplikacija za korisnike Android i Apple pametnih telefona dostupna je na “GOOGLE PLAY-u” i APPLE STORE-u.

 

Dnevna doza šoubiza i trendova , vesti o vašim omiljenim influenserima i najzanimljivijih delova iz emisija “HYPE TV” na samo jedan klik, za Android i Apple platformu čeka na sve sladokusce iz sveta zabave.

Hype je najbrže rastuća influenserska televizija u našem regionu, svakoga dana tim mladih i kreativnih individualaca kreira sadržaj o kom se priča.

 

hypebih.ba

 

HOĆEŠ SVE SAD I SVE U TRENDU*

“HYPE APP” JE ONO ŠTO TI FALI, SKINI HYPE APLIKACIJU.

 

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS