calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

Slavni reper optužen za grupno silovanje 17-godišnje tinejdžerke

Objavio: RHT
07/12/2023 4:10 PM

Prema novoj tužbi, slavni reper Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi, optužen je za grupno silovanje i seksualnu trgovinu nad 17-godišnjom tinejdžerkom.

Protiv jednog od najpoznatijih repera i milionera za tri nedjelje podignute su četiri tužbe za sekslualno zlostavljanje, a uslijedile su nakon što je prva tužba riješena dogovorom između njegove bivše partnerke, pjevačice Kasi i Didija.

Bivša partnerka ga je optužila za sekslualno i fizičko zlostavljanje, ali nije poznata kolika suma novca je riješila nesuglasice između bivših partnera.

Pi Didi je naredne dvije tužbe koje su uslijedile demantovao putem svog PR-a, a četvrta je podnijeta Federalnom sudu na Menhetnu.

Prema četvrtoj tužbi, Pi Didi, njegov prijatelj Harv Pjer i još jedan muškarac čiji indentitet nije otkriven, drogirali su i silovali 17-godišnju djevojčicu 2003. godine.

Pored tužbe, objavljena je i fotografija tunejdžerke kako sjedi u njegovom krilu. Reper je u tom trenutku imao 34 godine. U tužbi se navodu da je 17-godišnjakinja doživjela “ogromnu emocionalnu patnju i da se stidjela zbog onoga što je doživjela kao i da ju je to mučilo i remetilo njen život”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS