calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara” PRETUČENA MATORA? Zabrinula sve svojom pojavom Dnevni horoskop za četvrtak, 1. avgust 2024: Pred Vodolijama je dan pun radosti, Rakovi da “povuku ručnu”, Strijelci pod stresom, a vi? “ODVRATNO JE TO ŠTO SI URADIO!” Ova djevojka je Desingerici sve SASULA U LICE! (VIDEO) Kako je Jelena PRIZNALA DA JE POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Poslala je i jednu VAŽNU PORUKU! (VIDEO) PJEVAČ SE SRUŠIO NA BINI Pao na glavu, ljudi u šoku, nastao haos u Budvi! Uhapšen sarajevski reper Sajfer!? NIKO ME NEĆE VOLJETI KAO ON Pjevačici umro muž, ona godinama neutješna: Moj pokojni suprug… PREMINULA RIJALITI ZVIJEZDA KOJU SU SVI VOLJELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje! Evropski san Sarajeva ostao upravo to – san: Spartak kaznio sve promašaje Makarska rivijera u plamenu: Počela evakuacija jednog grada Lijepa Šeherezada fatalna i kao plavuša: Berguzar Korel uživa na ljetovanju, fotografije u kupaćem oduzimaju dah

MILJANA I ZOLA unapred uzeli 35.000 evra za HAOS u RIJALITIJU!

Objavio: RHT
24/11/2021 4:00 PM

Miljana Kulić pred ulazak u rijaliti naterala je svog dečka Lazara Čolića Zolu da potpiše ugovor u kojem piše da sav novac koji zaradi u rijalitiju ide njoj. Međutim, ugovor nije bio važeći jer nije overen kod notara, a Zola ga je sada u rijalitiju pocepao pred milionima gledalaca.

printskrin

Rijaliti par koji ima vrlo turbulentan odnos sinoć je izneo nove detalje pomenutog ugovora, ali i Miljaninog ugovora sa produkcijom.

– Ovo je ugovor u kome ona traži da joj dam ceo novac iz rijalitija ako ubedi produkciju da uđem s njom! Obećala mi je da ćemo se držati zajedno, da ćemo poštovati jedno drugo, sve samo da joj dam pare. E, sad cepam ovaj papir, koji nije ni overen kod notara! Ugovor nije važio, a tek sad ne važi. Čak sam joj dao ovlašćenje za moj račun, ima karticu, ali ne zna da meni novac ne leže na taj tekući! Tom karticom može d**e da obriše – rekao je Zola, na šta je Miljana ustala i počela da urla.

printskrin

– Đubre jedno! Uzela sam unapred 35.000 evra od honorara da bih vratila tvoje kockarske dugove. Moja mama ne zna za to, sad može moždani udar da dobije od šoka! – vikala je Miljana.

IZVOR: BLIC.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS