calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt

Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!”

Objavio: RHT
05/12/2023 10:39 PM

Stravično ubistvo četrnaestogodišnje djevojčice Vanje Gorčevske iz Sjeverne Makedonije uznemirilo je čitav Balkan.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Povodom ove tragedije oglasila se i pjevačica Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram, koja je podržala inicijativu za uvođenje smrtne kazne za počinioce ovog monstruoznog zločina.

Foto: Printscreen Instagram

– Pratim dešavanja u Makedoniji i kao majka dvije djevojčice od 14 i 15 godina, nemam riječi da opišem ovo osjećanje u meni zbog ubistva male Vanje, zbog ljudi koji su to uradili, zbog oca koji je namjestio svoje djete. Glasam za uvođenje smrtne kazne. Saučešće porodici, majci… Izdržite – napisala je Jelena u svojoj objavi.

Foto: Pritnscreen Facebook

Podsjetimo, Vanjino beživotno tijelo pronađeno je u nedjelju. Osumnjičeni Velibor Manevski, Vlatko Kešišov i Bore Videvski su u pritvoru. Takođe, Vanjinom ocu, koji je osumnjičen da je učestvovao u gnusnom činu otmice kćerke, koja je potom ubijena, juče je određen pritvor od dva dana.

Takođe, prema navodima policije i tužilaštva, počinioci ovog monstruoznog čina isti su kao oni koji su ubili Pančeta Žežovskog iz Velesa…

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS