calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Seka Aleksić ŠOKIRALA: „Neću nositi crvene gaćice za doček, IDEM BEZ GAĆA!“ (VIDEO)

Objavio: RHT
05/12/2023 5:28 PM

Pjevačica Seka Aleksić oduševila je mnoge neobičnim stajlingom u kom su njene obline došle do izražaja.

Seka Aleksić je došla na konferenciju povodom nastupa koji će održati u novogodišnjoj noći.

Pjevačica se pred pripadnicima sedme sile pojavila u uskoj haljini, crnim čarapama, visokim potpeticama i uz sve to je obukla leopard bundu.

Seka je novinarima otkrila kakva je protekla godina bila za nju.

– Za mene je ova godina bila radna, ništa se spektakularno nije desilo. Bila je dobra, jako sam sretna. Bitno je da nema ništa negativno što bih voljela da zaboravim. Uplovila sam u modni svijet, radim na novom albumu. Sve je bilo kako sam planirala. Nemam neostvarene želje, ne želim nešto pretjerano, sve što sam poželjela se i ostvarilo – rekla nam je Seka.

I ove godine za doček pevaš u Beogradu. Da li se plašiš konkurencije?

– Svake godine najveće zijvezde nastupaju u Beogradu. Ovaj grad je centar svega, ne plašim se konkurencije. Ovdje ima mjesta za svakog. Nikad se nisam plašila.

Imaš li neki posebni ritual za doček? Kažu da crvene gaćice donose sreću.

– Nemam rituale, ne nosim crvene gaće, idem bez gaća. Meni je bitno da lijepo izgledam i da nosim udobnu haljinu. A ako to nije slučaj, ne ometa mi nastup.

Cijeli intervju pogledajte u videu ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS