calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO!

Sportista upleten u skandal! Ovo je peti osumnjičeni za ubistvo Vanje Gorčevske

Objavio: RHT
05/12/2023 11:00 AM

Peti osumnjičeni za kidnapovanje i ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske identifikovan je kao Bore Videvski, sportista iz Velesa, prema saopćenju tamošnjih medija. Videvski, koji se trenutno nalazi u pritvoru, uhapšen je u svojoj školi sporta za borilačke vještine.

Videvski je jedan od trojice privedenih osumnjičenih, zajedno s Veliborom Manevom i Vlatkom Kešiševim. Sva trojica se suočavaju s optužbama za otmicu i dvostruko ubistvo, uključujući smrt 74-godišnjeg frizera Pančea Žeževskog iz Velesa.

Bore Videvski, koji je na društvenim mrežama dijelio fotografije s djecom koju je obučavao borilačkim vještinama, bio je poznat po svojoj stručnosti i ljubavi koju je dobijao od polaznika i njihovih roditelja.

Iako još nije poznata uloga Videvskog u zločinu, javne objave na društvenim mrežama otkrivaju da je bio aktivan i motivacioni instruktor. Za osumnjičenim Ljupčom Palevskim-Palčom, koji je navodno pobjegao u Tursku ili Bugarsku, izdata je međunarodna potjernica.

Tužilac Gavril Bubevski izjavio je da je određen pritvor od 48 sati za osumnjičene radi obrade dokaza i obdukcije tijela. Preliminarna istraga je u toku, a javno tužilaštvo će otvoriti postupak nakon dostupnih izveštaja.

Napomenimo da je ministar policije Sjeverne Makedonije Oliver Spasovski ranije izjavio da se otac ubijene Vanje Gorčevske sumnjiči za organizaciju njene otmice. Aleksandru Gorčevskom je takođe određen pritvor od 48 sati.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS