calendar

Utorak 9. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pjevačica HITNO prekinula sve, u publici nastao OPŠTI HAOS zbog nje! (VIDEO) AKO BUDE IZABRALA NJEGA, OTKAČIĆEMO MI NJU! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj rijalitija! Španija srušila Francusku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge, na cijene gotovo niko Nekadašnja učesnica rijalitija iz Dubaija prenijela kokain vrijedan 63 miliona eura, “pala” na aerodromu Borac igra dvomeč od 1,7 miliona eura: Ovo je novac koji su osigurali Sarajevo, Velež i Zrinjski JELENA NASRNULA NA IVANA! Nakon skandala o prevari, obezbjeđenje munjevito uletjelo, haos epskih razmjera! MILICA MILŠA SE PREPOLOVILA! Glumica znatno smršala, pa objavila fotku u bikiniju, a komentari pohvale samo pljušte! (FOTO) Jednom miss, uvijek miss: Ana Mirjana Račanović i danas plijeni ljepotom Pokazao kako se Balkanci ponašaju u all inclusive hotelima, pa nasmijao internet: Sve smo mi to platili IZGUBILA SAM ŠEST GODINA SA NEKIM KO NIJE ŽELIO DJECU! Jelena Marinković šokirala prizanjem: Sada je sve gotovo! Bugarske pjevačice objavile pjesmu pod nazivom “Lepa Brena”, slušatelji poručili: Blago gluhima Grčka šokira cijenama: Korištenje peškira za plažu košta 150 eura ATRAKCIJA NA MEDITERANU: Đina Džinović kao morska nimfa! PROCURIO PRIVATNI SNIMAK JOVANE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Opustili se u bazenu, scene izazvale opšti haos! (VIDEO) EKSKLUZIVNO! VRELO IZADNJE ZORANE SIKTER! Pjevačica se skinula i pokazala hot tijelo!

LEONTINA: NISAM BILA „ČELIČNA LEJDI“, SAMO ME NISU ZANIMALE STVARI KOJE NISU IMALE VEZE SA MUZIKOM (VIDEO)

Objavio: RHT
03/12/2023 7:02 PM

Pjevačica, kompozitor i tekstopisac Leontina Vukomanović gostovala je u ovonedjeljnom izdanje emisije „Chit Chat sa Nemanjom“ koja se emituje na programu Hype televizije, i tom prilikom otkrila da u svoju karijeru nije željela da ulaže previše jer je imala svoj cilj, a to je da komponuje za djecu i da se bavi djecom:

 „Čini mi se da mi je hrabrosti falilo u životu, ali nikada nisam bila dovoljno hrabra da ulažem u svoju karijeru. Nisam je ni željela na taj način, sve je vodilo upravo onome što radim danas. Ja sam imala svoj
cilj, a pjevački do mi je samo pomogao da dođem do ovoga što sam danas
 – rekla je Leontina.

Kako i sama kaže, mediji su je nazivali „čeličnom lejdi“ ili sivomeminencijom, nekoga ko je vladao svetom muzike, Leontina se ne slaže sa time i kako sama kaže, nju nisu zanimala druženja sa ljudima koje ne
poznaje, već samo muzika:
– „I ako sam do nekih godina bila jako nesigurna u sebe, moram da ti kažem da to nije bio štit, ja nisam bila zainteresovana za stvari koje nisu bile vezane za muziku i za moj deo posla, i onda su ljudi to doživljavali kao vidiš eto ona ne ide u kafane, ne druži se na ovaj ili onaj način, ja sam tako naučena dođem uradim sve što treba, dam 100%  sebe, završim i idem. Znači nemam neku potrebu za interakcijom, pogotovu ne sa ljudima koje ću vidjeti tad  i nikada više, prosto to nije bilo nešto čega sam ja svjesna bila, ja to sad vraćam film unazad, daleko od toga da sam ja željela da odajem utisak, pa ja sam i kao dijete bila malo zatvorenija, odgovorna i štreberka“ – završava Leontina.

Cijeli intervju možete pogledati u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS