calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

EKSKLUZIVNO! Leontina: Nisam bila hrabra da ulažem u svoju karijeru, JER JE NISAM NI ŽELJELA! (VIDEO)

Objavio: RHT
01/12/2023 11:58 PM

U ovosedmičnom izdanju emisije “Chit Chat sa Nemanjom”, koja se emituje na televiziji Hype nedeljom u 16 sati, gostovala je pjevačica, tekstopisac i kompozitor Leontina Vukomanović.

FOTO: Hypetv

Leontina je u emisiji otkrila detalje bogate karijere za koje je malo ko znao, pa kako sama kaže, u jednom momentu je bankrotirala zbog garderobe i glamura koji nosi pozornica:

-Bio je jedan period da sam novac za kiriju pozajmila od svoje kume. Shvatila sam da je kod nas posao pjevačice jako neizvjestan, da je zapravo taj sjaj na sceni rupa bez dna i da prosto nije toliko isplativo. Čini mi se da je muškim izvođačima mnogo lakše, a da žena puno rizikuje: Možda rizikuje da nema svoju porodicu, mislim na djecu, i što prije žene to shvate biće im mnogo lakše i biće sretnije. Ja znam mnoge kolegice koje dižu kredite da bi snimile spotove, fotografisanja, stajlinge, nije to baš bezbjedan posao za ženu. – pričala je Leontina.

Iako je ona među prvima shvatila važnost stilista, šminkera i fotografa u poslu, Leontina ističe da je san svake djevojčice da bude princeza na sceni. Zadovoljila je svoje fantazije i krenula da sebi krči put ka cilju koji je zamislila, a to je rad sa djecom, pisanje I komponovanje dječijih pesama:

Foto: Hypetv

-Posao javne ličnosti i jeste da se prezenutuje u javnosti. Ti moraš da budeš drugačiji nego neko na ulici, ja sam blagoslovena što sam imala priliku da svoje dječije fantazije ostvarim, izludela sam te svoje mladalačke želje i idem dalje.

Na pitanje koliko je bila hrabra kada je njena karijera u pitanju, Leontina je odgovorila:

-Čini mi se da mi je hrabrosti falilo u životu, ali nikada nisam bila dovoljno hrabra da ulažem u svoju karijeru. Nisam je ni željela na taj način, sve je vodilo upravo onome što radim danas. Ja sam imala svoj cilj, a pjevački dio mi je samo pomogao da dođem do ovoga što sam danas.- bila je iskrena pjevačica.

U koje pjesme je stavila detalje iz svog života, koja pjesma je njena lična karta i šta je sve u njenom životu promijenio dolazak kćerke Lucije, saznajte u nedjelju od 16 sati na Hype televiziji.

Najavu emisije pogledajte u nastavku teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS