calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sandra Afrika otkrila sve o sukobu sa Majom Marinković i Stanijom! Pjevačica progovorila o stambenom pitanju! Završeno saslušanje komšija male Danke Ilić (2): Evo šta su rekli Tajkovići Na evropskom ostrvu pao snijeg: Bijeli pokrivač usred ljeta (FOTO) Bijonse dobila dvojnicu u francuskom muzeju voštanih figura MIONA I STANISLAV SU VODILI LJUBAV U HOTELU Otkriveni svi detalji sa medenog mjeseca MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mjesta! (FOTO) HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pjevačice? Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju? Djevicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene Pogledajte šta vam danas donose zvijezde VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska

STEFAN USILJANIN U PRETRESU PREZNOJIO SANJU GRUJIĆ! “Da li je tvoj otac maltretirao tvoju majku?” SANJA O KLETVAMA KOJE JE IZGOVARALA! Priznala sve, pa udarila po Kulićkama: “Marija truli svakako!” 

Objavio: RHT
01/12/2023 4:20 PM

U subotu 2.decembra na Hype televiziji od 22h u emisiji “Pretres” autora i voditelja Stefana Usiljanina, gost će biti bivša rijaliti učesnica Sanja Grujić.  

U pomenutoj emisiji Sanja je govorila o svim istinama i lažima kao i špekulacijama vezanih za nju i njen život.  

Sanja je govorila o svom privatnom životu, o promašenim ljubavima, životnim greškama, o razvodu njenih roditelja, trenutnoj ljubavi, o špekulacijama i nazivom da je ona “starleta” kao i sve ostalo što je vezano za nju.  

Sanja je bila iskrena i u jednom trenutku nije mogla da zadrži svoje emocije, pa je o svojoj baki govorila kroz suze. 

Voditelj je gošću pitao “Jel istina da je tvoj otac maltretirao tvoju majku?” 

Gdje je Sanja u emisiji otkrila pravu istinu o njihovom odnosu, a pored toga priznala koliko joj je bilo napeto u emisiji “Stefane I ti si opasan, nigdje mi nije bilo ovako da se preznojavam”, pored toga udarila je i po porodici Kulić. 

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS