calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak

UČESNICA ELITE SE NIJE KUPALA DVA MJESECA! Javno iznesene skandalozne optužbe

Objavio: RHT
30/11/2023 12:49 PM

Miljana Kačavenda bacila ljagu na cimerku

Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite Milena Kačavenda otkrila je u sinoćnjoj emisiji da je muškarci u kući mnogo više cijene od žena, kao i da su mnogo pedantniji od pripadnica ljepšeg spola. Naime, ona je tokom svog izlaganja pomenula i da u kući postoji osoba koja se nije kupala dva mjeseca.

– Ja nikoga ne mrzim, ali ja samo vidim muškarce da čiste po kuhinji. Što se tiče garderobera i kupatila, muškarci su mnogo uredniji, po ponašanju su isto mnogo mirniji i dostojanstveniji. Ja u mnogim odnosima budem na muškoj strani, ali kad su konflikti u pitanju ja uvijek odbranim ženu, čak i ako je kriva, ali u ovim situacijama kad je nešto ne odbranjivo ne mogu da stanem na njihovu stranu – rekla je Milena i nastavila da raskrinkava:

– Ja ne znam ko je ove djevojke vaspitavao, ja nikad nisam nosila uske haljine. Sve djevojke su ovdje uredne oko svog kreveta, ali to nije dovoljno. Ja nikad nisam vidjela Predsjednika da je bilo šta oprao ovdje, stalno pije iz iste flašice – odbrusila je Milena, a onda na Snežanu Kušadasi bacila najveću moguću ljagu, a to je da otkako je ušla u rijaliti, što je već dva mjeseca, nije oprala posteljinu.

– Sneža nije oprala posteljinu od kako je ušla ovdje, ni periku ne pere, šminka se katastrofa, štrokava je totalno – dodala je Milena Kačavenda. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS