calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

HOROR U TURSKOJ Ubijene ruska manekenka i njena kćerka (VIDEO)

Objavio: RHT
30/11/2023 12:30 PM

Ruska manekenka Irina Dvizova (42) i njena kćerka Dajana (15) pronađene su ubijene i zamotane u plahte u blizini popularnog turskog ljetovališta Bodrum.

Foto: Instagram 

Njihova tijela bila su vezana užetom i bačena tri metra jedno od drugoga.

Stravično otkriće pokrenulo je međunarodnu potjeru za osumnjičenim Andrejem Kuslevičem (45), Irininim bivšim mužem.

Nakon što su članovi porodice prijavili da ne mogu stupiti u kontakt s Irinom, reagovala je policija. Pronašli su krv na sofi njihove vile u Bodrumu i otiske muških stopala, piše “Daily Mail”.

Snimke nadzorne kamere na kojima je njihov automobil dovele su do brda na kojem su bačena tijela, oba s ranama od vatrenog oružja. To je pokrenulo potragu za Kuslevičem, koji je nekad bio zaštitar ukrajinskog biznismena.

Nagađa se da bi motiv ubistva mogao biti spor zbog starateljstva nad sinom. Naime, Irina je u junu na sudu u Moskvi tražila da spriječi bivšeg supruga Kusleviča, koji je litvanski državljanin, da viđa dječaka.

Irina, majka troje djece, bila je model i radila je kao agentica za nekretnine u Bodrumu.

Njena kćerka bila je tiktokerka s oko 30.000 pratilaca i namjeravala je krenuti majčinim stopama te postati model.

Irinin stariji sin David (20) rekao je da je njegov očuh u prošlosti maltretirao i tukao njegovu majku.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS