calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM

SKANDALOZNO PONAŠANJE PJEVAČICE I RIJALITI ZVIJEZDE Obavila nuždu pored puta, pa se popela na krov automobila

Objavio: RHT
30/11/2023 11:11 AM

Obavila nuždu, pa se popela na krov automobila i tako se vozila neko vrijeme

Zorica Marković

Pjevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković napravila je totalni kolaps u saobraćaju kada se popela na krov automobila i tako se vozila neko vrijeme ne mareći za kolonu koju pravi iza.  Naime, Zorica je automobilu bila sa drugaricom, nakon čega su stale, a pjevačica je otišla u šumarak da obavi nuždu.

Nakon toga se vratila i popela na automobil, te šokirala sve koji su se u tom trenutku našli na putu. 

Sve to je zabilježila ekipa “Paparazzo lova” koja prenosi da se Zorica odlično zabavljala i nije skidala osmjeh s lica, a iza njih se napravila kolona automobila u kojima ljudi nisu mogli da vjeruju šta vide svojim očima. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS