calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom? CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovjekovječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletjela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’ TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO – HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin zamijenio Janu u kuhinji, a papagaj ga provocira! Fatimi drago! “Ova tikva je unikat u BiH – čudo” Lejdi Gaga planira skromno vjenčanje: Samo nas dvoje kod matičara i narućit ćemo kinesku hranu PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU! Alarmantno stanje, takmičar do detalja isplanirao sve! Elton Džon: Iskren da budem, nije mnogo od mene ostalo! “LIJEČIM SE, ALI …” SVI SU GLEDALI SAMO U PJEVAČICIN DEKOLTE! Pojavila se na SVADBI KOLEGINICE i zagrmila stajlingom! (FOTO) TRADICIJA U SAVA CENTRU! Miroslav Ilić SLAVI ROĐENDAN, a spektakl SE PRODUŽAVA I SUTRADAN (VIDEO) Ova dva horoskopska znaka će bankrotirati u oktobru

Počeo 45.Leda BH Fashion Week Sarajevo: Emir Lapsus revije pratio iz prvog reda

Objavio: RHT
28/11/2023 10:30 PM

Najveći modni događaja u BiH i regiji – 45. LEDA BH FASHION WEEK SARAJEVO svečano je otvoren večeras u hotelu Holliday Inn.

Foto: Hype
Foto: Hype

Abc Models Mgmt International i Udruženje manekena i modnih kreatora u BiH, predstavila je preko dvije hiljade domaćih dizajnera i studenata modnog dizajna tokom 25 godina rada.

Fashion week će trajati tri dana, a dizjneri iz Bosne i Hercegovine i regiona će predstaviti svoje nove kolekcije.

Sedmica mode otvorena je revijom Blanke Zgonjanin, dizajnerice iz Banja Luke.

Nakon njen predsatvili su se Allure by Lea, Marijana Dukić, Ivana Cvrlje, Jasmina Arnautović.

Za kraj prve večeri predstavila se ASYA HANDMADE KIDS FASHION (dječija modna revija)

U prvom redu sjedio je Emir Aličković, pjevač popularnog “Lapsus benda”, ali i Njegica Balorda-Moro, nekadašnja Mis Bosne i Hercegovine.

BONUS VIDEO:

Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS