calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio Sandra Afrika i ove godine pauzu između nastupa provodi na svojoj jahti u Crnoj Gori,a on joj pravi društvo EVO U KOM JE MJESECU TRUDNOĆE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ! Bivša misica je na vjenčanju vješto krila stomak!

Bivši zadrugar zgranut odnosom Janjuša i Aneli: “Većeg frajera sretnem u štali na selu, nego što je to on”

Objavio: RHT
26/11/2023 9:30 AM

Odnos Aneli Ahmić Marka Janjuševića Janjuša intrigira je od samog početka rijalitija “Elita” i nerijetko su glavna tema komentarisanja.

Foto: Printscreen/ HYPETV ILUSTRACIJA

Međutim, njihova “veza” je doživjela nagli krah, pa je poslije strašnih uvreda na račun njegove bivše supruge Ene, bivši košarkaš zauvijek raskrstio sa Ahmić… Svoj sud o ovoj temi već su dali mnogi, a sada se za oglasio Predrag Lazić Peca, koji je kao i uvijek bio oštar u svom komentaru.

– O ovome treba da se napiše knjiga! Gledam i ne vjerujem! Tragičnija mi je Aneli nego Ana Karenjina. Aneli kao “prevarena” žena jadna, mislila je da će nas gledaoce i stare učesnike da prevari. Toliko mi je jadna da kada je vidim imam nagon za povraćanje. Jedna žena sebi to ne smije da dozvoli. Preveslala je Maju. Vidi se da je pratila rijaliti prije. Onakvo vrijedjanje Janjuševe žene ni krive ni dužne. Međutim, i Janjuš mi je tu folirant. Znaš nekako mi je baš jadan. Stoti put ponizi ženu, tako što uđe u romansu koja je očita, a ne priznaje. Da sam njegova žena, ne da mu ne bih slala stvari, nego bih mu poslije pet godina ponižavanja na televiziji poslala rješenje o zabrani prilaska. Misli da je neki frajer, a većeg frajera sretnem u štali na selu, nego što je to on. Vrijeđa Aneli, ponižava je, a sam se muva i dodiruje sa njom ispod pokrivača. Oboje su jadni, baš ono beskrupule teške – bio je oštar Peca za domaći medij.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS